Geen zorgen meer Miletic Recruitment ontzorgt u als het gaat om
personeelsvraagstukken.
Samen zorgen we voor het beste resultaat Door onze persoonlijke benadering streven we naar een optimale samenwerking. Werken in de finance? Miletic Recruitment kan u daarbij helpen! Open sollicitatie Werken in de techniek? Zoekt u een baan in de techniek? Bekijk ons aanbod! Bekijk vacatures

Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar de beste professional? Miletic Recruitment verbindt de ambities van organisaties door het bemiddelen van de juiste professional op de juiste plaats.

 

Binnen de huidige en veranderende arbeidsmarkt is het van belang om als partner flexibel te zijn en te voldoen aan de vraag van de opdrachtgever. Juist daarom bieden we meerdere vormen van dienstverlening aan. Miletic Recruitment is uw business partner en adviseur als het gaat om;

  • Werving & selectie;
  • Payrolling;
  • Detacheringen;
  • Executive search.

 

Wij streven naar een transparante en langdurige samenwerking met organisaties, waarbij het resultaat en de kwaliteit voorop staat. Hierbij gaan wij een inspanningsverplichting aan en bij Executive searches zelfs een resultaatverplichting.

 

Samenwerken met Miletic Recruitment biedt u vele voordelen. Wilt u weten welke voordelen of bent u op zoek naar de beste professional? Neem dan contact met ons op!