Professionals

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil je een stap maken naar een organisatie die écht bij je past? Ga dan een gesprek aan met Miletic Recruitment.  Naar aanleiding van jouw wensen en ambities  geven we je inzage in onze actuele vacatures bij onze opdrachtgevers. Miletic Recruitment beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde organisaties in de profit en non-profit die behoefte hebben aan professionals zoals jij!

 

Ons doel is om een succesvolle bemiddeling te realiseren tussen jou en je toekomstige werkgever. Dit doen we middels onze specialisatie, persoonlijke benadering en onze drive om resultaat te behalen.

Werkwijze

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan kan Miletic Recruitment je hierbij de juiste richting geven en bemiddelen naar een nieuwe werkgever. Tijdens het intakegesprek bespreken we niet alleen je wensen en ambities, maar juist ook over welke vaardigheden en competenties je beschikt. Als professional maak je daar met name het onderscheidt in. Naar aanleiding hiervan zal Miletic Recruitment de mogelijkheden met je bespreken die aansluiten op jouw wensen en ambities. Indien een vacature aansluit op jouw profiel en ambities dan stelt Miletic Recruitment je voor bij het betreffende bedrijf.

 

Wanneer je op gesprek mag, adviseren wij jou over de organisatie en om goed voorbereid op gesprek te komen, geven we aan wat de do’s en dont’s zijn. Als de daadwerkelijke klik er is van beide kanten volgt de arbeidsvoorwaardelijke afronding en de indiensttreding. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!